Üdvözöljük iskolánk weboldalán

2. SZÁMÚ IGAZGATÓI KÖZLEMÉNY (2022. március 5.)

Kedves illéssys diákok, szülők, kollégák és munkatársak!

A koronavírus-világjárvány elleni egyes védelmi intézkedések megszüntetéséről szóló 77/2022. (III. 4.) Korm. rendelet alapján az Intézkedési terv és tagintézményi protokoll a járványügyi készenlét idején 2022. január 24-től a Nagykun Baptista Oktatási Központ Általános Iskola, Gimnázium, Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium Illéssy Sándor Technikum és Szakképző Iskola Tagintézményben című dokumentumot visszavonom, az abban leírtakat 2022. március 7-ei nappal hatályon kívül helyezem.

A koronavírus-járvány nem szűnt meg, csupán 5. hulláma lecsengőben van, ezért iskolánkban fenntartjuk az épületek és eszközök fokozott fertőtlenítését.

Az iskolában – aulában, folyosókon, iskolaudvaron, tanítási órákon, egyéb foglalkozásokon – a szájat és orrot eltakaró maszkhasználat önkéntes elhatározáson alapul, azt bárki jogosult használni, az senki számára nem tiltható meg.

Iskolánk biztosítja a főépület és a telephely bejáratánál, illetve a szociális helyiségekben elhelyezett vírusölő hatású kézfertőtlenítő szabad használatát.

Továbbra is kérjük a szülőket, hogy jelentsék az osztályfőnöknek, ha gyermekük koronavírus fertőzés tüneteit mutatja vagy igazoltan koronavírussal fertőzött. Ezekben az esetekben ne engedjék gyermeküket iskolába, hanem azonnal vegyék fel a kapcsolatot a háziorvosukkal!

Iskolánkat kizárólag egészséges, megbetegedés tüneteit nem mutató tanuló és dolgozó (pedagógusok, pedagógiai munkát közvetlenül segítők, egyéb dolgozók) látogathatja.

 

Vigyázzunk továbbra is egymásra! Jó egészséget és Isten áldását kérem mindenkire!

 

Toldi Attila s. k.,

igazgató

CSATOLT DOKUMENTUMOK