Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Kettő az egyben!

Az Illéssy Diákönkormányzata szeptemberben tartotta meg az év első közgyűlését. Itt döntötték el a diákok, hogy napjaink kellemetlen és nehéz gazdasági helyzetére való tekintettel a Dök is spórolni fog.

Így a két programot, a fecskeavatót és tök-napot egy kalap alatt fogják megtartani. Mindkét program fergetegesre sikerült, amiről a mellékelt képek mesélnek.

A fecskenapot a 9. A nyerte egy orrhosszal a 9. B osztály előtt. Őket követte a 9. C, 9. D és a 9. E.

A Dök gratulál a fecskéknek és az osztályfőnöknek, akik lelkesen teljesítették a néha extrém feladatukat.

 

Estére újra megtelt az iskola udvara. Közel 40 kifaragott töklámpás meggyújtásánál 100 fős lelkes csapat szorgoskodott, akik ajándékba Magdika néni és segítői által készített tejfölös lángost ehettek és meleg teát ihattak. Kellemes meglepetésként több, iskolánk volt tanulója is megjelent, és részvétükkel emelték a program hangulatát. Zenével és tánccal zártuk a napot este 9 órakor.

Köszönetet szeretnénk mondani Kaszás Attila vállalkozónak az ajándékba adott tökökért, Parragh Attila vállalkozónak a fuvarozásért, Kustár Krisztina tanárnőnek az ajándékokért, a Dök tagoknak a program sikeres lebonyolításáért és nem utolsó sorban a diákoknak, akik fegyelmezetten, ügyelve a rendre, részvételükkel ismét egy emlékezetes estét teremtettek!

Hajdu-Ráfis Tamás, Dök segítő tanár

GALÉRIA