Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Diákönkormányzati napok az Illéssyben

Úgy tűnik, jól döntött a Diákönkormányzat, mikor az év végéhez közeledve a „tanulásban megfáradt” diákok részére megszervezte a már hagyománynak számító Illéssy-napokat.

A nyári szünet kezdete előtt 2 nappal (KÁCIÓ!) a tanulást leváltottuk szabadidős tevékenységekre. Az első napon, osztály és csapat szinten folyt a verseny, melyben voltak ügyességi és szellemi feladatok. A napot, vicces vetélkedővel zártuk.

A második napra egy „Próbáld ki magad más szakmákban!” programot szerveztünk. Reggeltől, 11 bográcsos vagy tárcsás étel illata töltötte meg az Illéssy udvarát és közben az iskola különböző pontjain lehetett kézműveskedni. Voltak, akik a fatetoválás, voltak, akik az ördöglakat készítés rejtelmeiben merültek el.

Nagy megtiszteltetés érte iskolánkat, hogy idelátogatott Erdős Hanna, többszörös világ- és olimpiai aranyérmes mester-cukrász. Egy egész délelőtt tanulhattak diákjaink Hannától. Köszönjük! 

Palacsinta- és koktélkészítés is színesítette az utolsó „tanítási” napot.

Jó hangulatú, programokkal teli Dök napokon vagyunk túl! Köszönet minden diáknak az aktív részvételért és a tanár kollégáknak, akik odaadó munkájukkal segítették a két napot!

Képek az iskola facebook oldalán.

Hajdu-Ráfis Tamás, Dök segítő tanár