Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Arany a XV. Pelikán Kupán

Iskolánk szívügyének tekinti, hogy a megyehatáron belül található megmérettetéseken képviseltesse magát. Ezért 2022. április 9-én Szolnokon részt vettünk a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által szervezett XV. Pelikán Kupán.

A versenyre 1 pincértanulói asztallal érkeztünk: Horváth Virág és Van Gorp Kato összeszokott párosának eredménye aranyérem, felkészítő tanáraik: Horváth Ferenc és Tóth László. Díszasztaluk témája: Dr. Karikó Katalin tiszteletére adott ebéd Kisújszálláson, tehát egy kis városmarketinget is vittünk magunkkal.

Szakácstanulóink, akik a közétkeztetés (menza) kategóriában indultak, Szabó Lídia és Szekeres Máté duója bronz minősítést kapott, felkészítő tanáruk Bottlik Imréné volt.

Cukrásztanulóink, Baló Viktória – Mátyus Boglárka – Máté Annamária, valamint Borók Viktória – Gönczi Andrea – Sivák Bonita munkáit a zsűri oklevéllel jutalmazta. Valamennyi cukrászversenyzőnk nagy szorgalommal és lelkesedéssel, többször is estébe nyúlóan készült a tancukrászdánkban. A tanulók felkészülését Bottlik Imréné és Farkas-Csonka Brigitta segítette tanácsaival.

Gratulálok a szép eredményekhez minden tanulónak és felkészítő kollégának!

 

Toldi Attila igazgató

GALÉRIA