Üdvözöljük iskolánk weboldalán

IV. egészségügyi és szociális interaktív verseny a szociális munka alkalmából

Az idén november 14-én immár negyedik alkalommal rendeztük meg iskolánkban a szociális munka alkalmából a környező iskolák 7-8. osztályos tanulóinak interaktív vetélkedőnket, melynek célja az általános iskolások figyelmének felhívása az egészséges életmódra.

Ebben az évben 5 település 7 általános iskolájának 16 csapata nevezett a vetélkedőre.

A korábbi évekhez hasonlóan idén is lázas készülődés előzte meg a nagy napot. Az illéssys kollektíva és diákjaink példamutató hozzáállásával egy emberként vettek részt az előkészületekben és a verseny gördülékeny lebonyolításában is. A versenyfeladatok között szerepelt keresztrejtvény, hang- és tárgyfelismerés, ügyességi feladatok, mint a kerekes székes szlalom, almahámozás és elsősegély szituációs feladat is. A játékos vetélkedő jó hangulatban telt el, amit egy büféasztalos, fejedelmi uzsonna koronázott meg.

Minden csapat oklevelet és tárgyjutalmat kapott, és megszületett a végeredmény is. Az igencsak szoros versenyben az első helyezést a NABOK Kossuth Lajos Általános Iskola tanulói (Olej Dóra, Rézműves Szimonetta, Budai Bence, Lukácsi Ádám) szerezték meg (felkészítő: Kispálné Németh Márta tanárnő). A második helyezést a Kunmadarasi Református Általános Iskola nebulói (Burai Olívia, Pócsi Brigitta, Turzó Boglárka, Vígh Angelika) érték el (felkészítő: Páncél Tímea tanárnő), végül a még mindig szépen hangzó harmadik helyen a kisújszállási Móricz Zsigmond Református Kollégium Arany János Tagintézményének diákjai (Baráth Liliána, Biró Tímea, Ficzere Noémi, Magony Zina) végeztek (felkészítő: Csatáriné Kovács Mária tanárnő).

Jövőre ugyanekkor, ugyanitt…

 

Borók-Varró Veronika tanárnő

GALÉRIA