Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Lóhátra születtek

Iskolánk nagy hangsúlyt fektet a különböző versenyeken való részvételre, de vannak olyan sportágak, amelyek meghaladják felkészültségünket. Ilyen a lovassport is. Immár 4. éve követjük nyomon, hallgatjuk meg a Fülöp-ikrek, Andrea és Krisztina élménybeszámolóit különböző versenyeikről.

Kiskoruk óta lovagolnak, az utóbbi években már versenyszerűen. Díjlovaglásban és díjugratásban nagyon szép eredményeket értek el. Eredménylistájuk felsorolása nagyon hosszú lenne, álljon most itt néhány kiemelkedő eredmény.

Fülöp Andrea Nagycserkész Junior nyergében és Nortstras-141 nyergében kezdte meg a 2021-es szezont, ahol megyei 3. helyezést ért el E8 szakágban, majd a Budapest Nemzeti lovardában megrendezett kétnapos versenyen szintén 3. helyezett lett.

Fülöp Krisztina Ramzes nyergében szintén 2021-ben kezdte meg a versenyzést díjlovaglás és díjugratás kategóriában. Kenderesen a megyei versenyen E8 díjlovaglásban 4. helyezett lett, ugyanakkor Díjugratás 50-60 cm-es kategóriában 6. helyezett lett. A Budapest Nemzeti lovardában megrendezett versenyen országos első helyezést ért el.

Az iskolában az érettségire felkészítő technikusi osztályban tanuló lányok a Táltos Lovas Baráti Kör Egyesület tagjai, ahol a díjlovaglásban Monoki Fórizs Beatrix, díjugratásban Csilló Balázs edzők irányítják felkészülésüket.

Nagyon sok sikert kívánunk a lányoknak az elkövetkező idény versenyeihez!

Horváth Éva osztályfőnök és Toldi Attila főigazgató

GALÉRIA