Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Két nap, két ezüst

Iskolánk fiú focicsapata futsal diákolimpia megyei elődöntőn szerepelt 2022. november 9-én a karcagi sportcsarnokban. Három karcagi középiskola, a Karcagi Nagykun Református Gimnázium; a Karcagi SZC Varró István Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium; valamint a Szentannai Sámuel Református Gimnázium, Technikum és Kollégium diákjaival mérkőztünk meg. Eseménydús mérkőzéseken, néha látványos küzdelemben a második helyezést értük el.

Két napra rá, november 11-én, szintén a karcagi sportcsarnokban rendezték a VII. Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Sportnap labdarúgó tornáját, melyen öt középiskola fiú csapata vett részt. A körmérkőzéses rendszerben lebonyolított tornán iskolánk fiai megint a második helyen végeztek.

A két napon nem egészen ugyanazzal a csapattal szerepeltünk, a versenykiírásokban foglalt eltérő feltételek miatt. A csapatok tagjai: Bató Adrián Mihály, Forgó Levente, Kondrács Péter, Koszta Béla, Molnár Zsolt Levente, Pápai Szabolcs, Penti József Nikolasz, Szabó János, Szekeres Máté, Szél Sándor és Szőke Roland.

A cikk címe akár az is lehetne, hogy 3 nap – 3 ezüst, ugyanis a Nagykun Baptista Oktatási Központ középiskolás fiú röplabdázói szintén részt vettek a Megyei Sportnapon november 10-én, ahol 4 együttes közül ők is másodikok lettek. Az Illéssy Tagintézményből Juhász Sándor Krisztián (11. C) és Papp Ákos (12. I) erősítette a baptista csapatot.

Gratulálunk a szép, sportszerű játékhoz és az elért eredményekhez!

Keserű Sándor testnevelő tanár

GALÉRIA