Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Ideiglenes felvételi jegyzék

Kedves Nyolcadikosok! Tisztelt Szülők!

 

A Felvételi Központ a középiskolai belső felvételi kód emelkedő sorrendjének megfelelően küldte meg a nyolcadikosok felvételi lapját ebben a tanévben is. Így sajnos nem tudtuk megállapítani, hogy a jelentkező mely ágazatot jelölte meg első-, másod- vagy harmadsorban, ezért minden feltüntetett ágazatot figyelembe veszünk az ideiglenes felvételi jegyzék összeállításánál.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a jegyzékben elfoglalt hely nem végleges, nem jelenti azt, hogy a hátra rangsorolt tanulók nem nyerhetnek felvételt, hiszen az előttük állók több iskolába és más ágazatokra is felvételizhettek, és felvételt nyerhetnek.

 

A kötelező pályaalkalmassági vizsgálatról értesítést küldtünk, és 2024. március 4-13. között a megjelenő nyolcadikosok megírták a feladatlapot, és lezajlottak a motivációs beszélgetések is. Akik nem jelentek meg, és a szülő sem lépett kapcsolatba velünk, annak nem volt értékelhető pályaalkalmassági vizsgálati eredménye (bizonyára más középiskolát jelöltek meg, és a hozzánk megküldött jelentkezési lap sokadik az iskolák sorrendjében).

 

A szülők április 8-án, 9-én és 10-én módosíthatnak a tanulói adatlapon az általános iskolában: új iskolát már nem jelölhetnek meg, de az iskolák közötti sorrenden, az iskolán belüli iskolatípuson (pl. szakképző iskola helyett technikum), esetleg az ágazatok sorrendjén még változtathatnak, illetve újabb tanulmányi területet (ágazat) írható be az érintett középfokú iskolával történt előzetes egyeztetés alapján. A módosítást az általános iskolák nem tagadhatják meg. (20/2012. (VIII. 31.) EMMI rendelet 38. § (6) bek.)

A Felvételi Központ a végeredményről április 26-ig tájékoztatja a középiskolákat, amelyek május 2-ig küldik meg a felvételről szóló végleges értesítést a jelentkezőknek (kiskorú jelentkező esetén a szülőnek) és az általános iskoláknak.

 

Felmerülő kérdéseikre továbbra is szívesen válaszolunk az alábbi elérhetőségeinken:

Telefon: 06-59/321-329

E-mail: illessy@illessy.edu.hu

 

Toldi Attila főigazgató

CSATOLT DOKUMENTUMOK

LETÖLTÉS
107 Kb
Technikum (5 éves képzés) 0003 Kereskedelem ágazat
Megszerezhető szakképesítés: kereskedő és webáruházi technikus
LETÖLTÉS
107 Kb
Technikum (5 éves képzés) 0004 Szociális ágazat
Megszerezhető szakképesítés: kisgyermekgondozó, - nevelő // szociális és gyermekvédelmi szakasszisztens // szociális és rehabilitációs szakgondozó
LETÖLTÉS
116 Kb
Technikum (5 éves képzés) 0005 Turizmus-vendéglátás ágazat
Megszerezhető szakképesítés: cukrász szaktechnikus // szakács szaktechnikus // vendégtéri szaktechnikus
LETÖLTÉS
111 Kb
Szakképző iskola (3 éves képzés) 0010 Kereskedelem ágazat
Megszerezhető szakképesítés: kereskedelmi értékesítő
LETÖLTÉS
115 Kb
Szakképző iskola (3 éves képzés) 0011 Gépészet ágazat
Megszerezhető szakképesítés: épület- és szerkezetlakatos // gépi és CNC forgácsoló // hegesztő
LETÖLTÉS
119 Kb
Szakképző iskola (3 éves képzés) 0012 Turizmus-vendéglátás ágazat
Megszerezhető szakképesítés: cukrász // pincér-vendégtéri szakember // szakács