Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Így búcsúztunk az iskolaévtől az Illéssyben!

Az iskolai év utolsó két napjára sport, kulturális és ügyességi versenyt hirdetett a diákönkormányzat. Mindenki megtalálhatta a számára érdekes elfoglaltságot. E két napon volt sorverseny, lövészet, traktorgumi-forgató verseny, íjászat, természeti és általános műveltségi totó. Lehetett arcot festeni, tetoválást szerezni és különböző jelmezbe bújni. Nagyokat nevettünk a vicces vetélkedőn. A sakk, malom, csocsó, tollas és pingpong sem maradt el. Ha valaki a kézműves szobát választotta, sípot, ördöglakatot és tűzzománc ajándéktárgyat készíthetett. Első napon az éhség leküzdésében, Magdi néni palacsintája segített. A napot Kun Nándi karikás bemutatójával zártuk.

Másnap, igazgató úr évbúcsúztatója előtt, az osztályok bográcsban, tárcsán vagy roston készítették el kedvenc ételeiket. Programban nem volt hiány! Mivel versenynapok voltak, így lett 1. helyezett is. Ez évben a 10. C osztály, Lévai János főnökségével nyerte a 10.000 Ft-os fődíjat.

Köszönet mindenkinek, aki hozzájárult a sikeres Dök-naphoz. Külön köszönet Molnár Zsolt és Pádár László (10. C) tanulóknak az íjászat megvalósulásáért!

Hajdu-Ráfis Tamás Dök segítő tanár

GALÉRIA