Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Több ezer palacsinta Alexért, Alexnek

Szeptemberben felhívást tettünk közzé, hogy segítsük a szülés közben megsérült és jobb karjára lebénult, 4-5 hónapos Oros Alex gyógyulását. A műtétre Magyarországon nincs lehetőség, ezért a szülők külföldön kerestek orvosi segítséget. Egy bécsi klinika orvosai vállalták, hogy elvégzik a szükséges operációt novemberben, de a műtét és rehabilitáció nagyon sokba (12 + 5 millió forintba) kerül.

Arra gondoltunk, hogy szeptember 29-e és október 6-a délelőttjein palacsintavásárt tartunk, amelyhez az Illéssy-iskola diákja, dolgozói mellett talán csatlakoznak majd a városból is. Hívó szavunk nyitott fülekre talált, és telefonok tucatjai jöttek előrendelésként. Köszönjük a cégek, intézmények, magánszemélyek támogatását, a külsős vásárló-támogatók közül az „ezerpalacsintás” Arany-iskolát külön is megemlítem.

Hálás szívvel köszönöm az Illéssy-iskola 11. A és 13. A osztályainak, a 10. D és 11. D cukrásztanulóinak áldozatos munkáját, valamint az őket segítő dolgozóink fáradozását.

A kis Alex gyógyulására 875.000 Ft-ot fizettünk be az erre a célra nyitott számlára. Megint többek voltunk, mint iskola!

Hajrá, Alex, gyógyulj meg, drukkolunk neked!

 

Toldi Attila főigazgató

GALÉRIA