Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Szép illéssys sikerek a zsoltármondó találkozón

Ötödik alkalommal rendeztük meg 2022. október 13-án a területi Bibliai történet és zsoltármondó találkozót a kisújszállási Vigadóban. Lelkesedésben továbbra sem volt hiány, hiszen közel 76 tanuló vett részt. Szász Veronika területi oktatási igazgató asszony léleksimogató megnyitója után igazi örömünnep kezdődött a bibliai történetek és zsoltárok felidézésével.

Az Illéssy Sándor Technikum és Szakképző Iskola tanulói közül is nagy odaszánással szerepeltek: a 9. A osztályból Lukács Titanilla Jázmin, Madarász Emese, a 9. D osztályból Farkas Regina Adrienn, a 10. B osztályból Szilágyi Vivien és Máté Viktória, a 10. D osztályból Róbert Beatrix Violetta, a 11. A osztályból Takács Evelin, Laska Katrin, Molnár Virág és Karkusz Virág. A 18 középiskolás zsoltármondóból 10 illéssys fiatal volt.

Mint ahogy a rendezvény nevében is benne van, nem versenyt, hanem találkozót szervezünk, az Ige-mondások ünnepét a reformáció napja közeledtével. A zsűri ezért nem állapít meg 1. vagy 2. helyezést, viszont különdíjjal ismeri el a legkifejezőbb előadókat. A három középiskolai különdíjból kettő is iskolánkban maradt: Madarász Emesét és Lukács Titanillát jutalmazta a zsűri. De ajándékkal térhetett haza minden versenyző és felkészítő tanár (tagintézményünkből Simon Krisztina tanárnő és Bögös Jenő igazgatóhelyettes tanár úr).

Köszönjük Bögös Jenő hitéleti igazgatóhelyettesünk szervező munkáját!

Simon Krisztina tanárnő és Toldi Attila főigazgató