Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Szakmunkásavató: elismerések és állásajánlatok

Ünnepélyes keretek között vehették át végzős tanulóink szakmai bizonyítványaikat május 27-én a Vigadó nagytermében megrendezett szakmunkásavató rendezvényünkön.

Toldi Attila igazgató úr nyitóbeszédét követően Demeter Jánosné kuratóriumi elnök és Toldi Attila igazgató Illéssy Sándor-díj átnyújtásával ismerte el a Jászberényi CO-OP Star Zrt. kisújszállási üzletegységének dolgozói közössége és Bikki Kálmánné tanárnőnek az iskola fejlődéséért és fejlesztéséért végzett munkáját. Ari Katalin tanárnő verssel köszöntötte a kitüntetésben részesülőket. Az Illéssy Alapítvány pénzjutalommal ismerte el a Szakma Kiváló Tanulója Versenyen jól szereplő két ifjú szakember – Földi Nikolett és Fülöp Krisztina 11. D osztályos szakácstanulók – teljesítményét.

Dr. Szél András aljegyző úr mondott köszöntőt, majd dr. Sziráki András, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke a megye, az ország gazdasága számára jelképesen átvette az ifjú szakembereket. Végzős diákjaink nevében Bernáth Ibolya vendéglátásszervező tanulónk búcsúzott az iskolától, diáktársaitól és a tanáraitól.

Ünnepségünkön 70 ifjú szakember vette át szakmai bizonyítványát, három gazdálkodó szervezet jutalmakkal és állásajánlattal ismerte el a náluk töltött szakmunkásévek alatti teljesítményt.

Iskolánk szakmunkásavatója egyben a fizikai dolgozók ünnepe is, a tisztességes, az újításokon töprengő, a gondolkodó, s ezzel egyben a fejlődést, az emberi civilizációt előre vivő szakemberek dicsérete. Ünnepségünk méltó lezárása volt a tanulóéveknek.

 

Toldi Attila igazgató

GALÉRIA