Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Húsvét az Illéssyben

Iskolánk diákjai, dolgozói 2024. március 26-án a húsvéti ünnepre gyűltek össze, melyen Balázs André, a Magyarországi Baptista Egyház ifjúsági missziójának vezetője, iskolalelkész, valamint Szabó Viktória és Szabó Patrik voltak intézményünk vendégei. André a nagypénteki történet alapján szólította meg a hallgatóságot, melyben Jézus Krisztus helyettesítő áldozatát tette a fókuszba. Többek között elmondta, hogy személyes életében, ikrei születésekor miként tapasztalta meg Isten hatalmát, mellyel arra bátorította a hallgatókat, hogy merjenek ők is segítséget kérni az Úrtól.

Viki énekhangjával, gitárjátékával, Patrik ütőshangszerrel és bizonyságtételével járult hozzá a húsvéti üzenethez. Dalaik többsége Jézus Krisztus irántunk megmutatkozó szeretetéről és értünk vállalt áldozatáról szólt. A hallgatóság nem tudta, de Viki dalszerzőként a saját szerzeményeiből is hozott az alkalomra.

Az istentisztelet végén több fiatal kifejezte azt a szándékát, hogy Jézust jobban meg szeretné ismerni és vele szorosabb kapcsolatba kerülni.

Hálásak vagyunk Andrénak, Vikinek és Patriknak, hogy eljöttek közénk és jelenlétükkel, gondolataikkal, személyes történeteikkel, dalaikkal közel hozták hozzánk húsvét valóságát.

 

Bögös Jenő hitéleti igazgatóhelyettes

GALÉRIA