Üdvözöljük iskolánk weboldalán

A különleges illéssys cipősdobozok szeretetet rejtettek

Idén egy új gondolat született: a cipősdobozokba összegyűjtött ajándékoknak iskolánk tanulói közül találhatunk kis gazdákat, olyanokat, akiknek szeretettel átadhatjuk, és akik szeretettel fogadják, és akiknek örömet okozhatunk. A jó ötletet követte a tett, és kedvességgel, szeretettel hozták, válogatták a diákok és az iskola dolgozói az ajándékokat. Diákjaink akkor még nem tudták, hogy e szeretetcsomagok itt maradnak és itt fognak örömet okozni. A megszületett 60 különleges doboz kereste hatvan különleges gazdáját. Segítségünkre volt Piller Adrien ifjúságvédelmi felelős tanárnő is, akinek köszönjük munkáját.

Fenntartónktól, a Baptista Szeretetszolgálattól még húsz, tartós élelmiszereket magukba foglaló nagy csomagokat kaptak a leginkább rászoruló diákok és családok.

„A szeretet nem kérkedik” bibliai gondolatot követve az osztályfőnökök személyesen, tapintatosan adták át a karácsonyi ünnepeket könnyebbé és szebbé tevő, a szeretetből táplálkozó csomagokat.

Köszönet a diákoknak és az intézmény összes dolgozójának! „Gyarapítson és gazdagítson titeket az Úr a szeretetben egymás és mindenki iránt, mint ahogy mi is szeretünk titeket.” (1Tesz 3,12)

 

Somogyiné Harmati Angéla és Hajdu-Ráfis Tamás tanárok, Toldi Attila igazgató