Idegen nyelvi versmondó verseny

2018. február 16., 11:43

2018. február 14-én került megrendezésre iskolánkban az idegen nyelvi versmondó verseny, melyre általános iskolás tanulók jelentkezését vártuk. A diákok angol és német nyelvű versek előadásával több kategóriában nevezhettek. A környék általános iskoláiból összesen 25 tanuló vállalta ezt a nagyszerű és jó hangulatú megmérettetést, melyet Duli Annamária tanárnő vezetett le.

A versmondást az alsó tagozatos tanulók kezdték, majd a felső tagozatosok előadása következett. A tanulókat több szempont szerint értékelte a zsűri, melyben intézményünk angol és német nyelvtanárai is helyet kaptak. Értékelték a versmondás pontosságát, a hangsúlyozást, a beszédtempót, a kiejtést, valamint az artikulációt is. Minden zsűritag saját értékelőlapon jelezte észrevételeit, amelyeket a verseny végén egyeztettek.

Külön köszönet Szász Veronikának, a Baptista Szeretetszolgálat EJSZ Dunáninneni Területi Oktatási Igazgatójának, amiért vállalta a zsűri elnökséget, valamint Joelle Nye-nak, aki anyanyelvi önkéntesként segíti a baptista oktatási intézmények munkáját, és elfogadta felkérésünket, hogy zsűritagként vegyen részt a versmondók értékelésében.   

Köszönjük a résztvevő tanulóknak a szép, hangulatos és értő versmondást, valamint a felkészítő tanárok odaadó munkáját.

Duli Annamária, Szidey Szilvia, Tóth László szervező tanárok

Idegen nyelvi versmondó verseny