4. Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Sportnapok, Karcag

2018. október 20., 16:15

A hagyományokhoz híven, iskolánk fiú labdarúgócsapata is részt vett a 2018. október 17-18-án rendezett megyei Sportnapokon. A középiskolások mezőnyében 9 csapat nevezett, így a szervezők 3 csoportra osztották a jelentkezőket. Csapatunknak a jászberényi Terplán Zénó Ferences Középiskola, valamint az újszászi Rózsa Imre Középiskola csapataival kellett megmérkőzni a csoporton belüli helyezésekért.

Sikerrel vettük az akadályokat és csoportelsőként kerültünk a középdöntőbe, ahol a túrkevei Ványai Ambrus Középiskola focistáit sikerült legyőznünk. A következő két mérkőzésen már a dobogós helyezés tudatában álltunk pályára, ahol először a karcagi Varró István Középiskola csapatával vívtunk egy kemény, 0-0-ás döntetlennel végződő csatát. A sorsolás nem kedvezett csapatunknak, így pihenő nélkül álltunk fel a Móricz Zsigmond Református Kollégium elleni utolsó mérkőzésre. Az első félidőben itt is 0-0 volt az eredmény, de a forduló után sajnos gyorsan kaptunk egy gólt, majd a félidő derekán a második kapott góllal megpecsételődött a mérkőzés kimenetele. A móriczosok megnyerték a Varró elleni mérkőzést, így ők vihették haza az első helyezésért járó aranyérmet és a kupát. Az illéssys fiúk elfáradva, de boldogan vehették át az ezüstérmet.

A csapat tagjai: Rapi István Krisztián 13.I, Németh Erik KSZ 12, Kálai Béla 12.I, Oros Péter 12.I, Balog István 11.C, Balog József 11.C, Penti Roland 11.C, Csillag József 10.B, Szujó József Márió 10.B

Gratulálok a sportszerű, kemény mérkőzésekhez és a szép eredményhez!

Keserű Sándor testnevelő tanár