3. Észak-Alföldi Regionális Labdarúgó Kupa

2018. május 09., 10:48

Helyszín: Hajdúböszörmény, időpont: 2018. április 20.

A novemberi karcagi megyei döntőn a véghajrában – 2 vesztes büntetőpárbaj után – csak a 4. helyet szereztük meg, de a 3. helyezett csapat egyéb programja miatt „beugró” helyet kaptunk, s így ragyogó tavaszi napon utazhattunk a hét csapatot felvonultató regionális döntőre. Sajnos a felkészülésünk nem volt ideális, de a sorsolás kedvezően alakult, így csak rajtunk múlt, hogy élünk-e a további esélyekkel.

A csapat lelkesen, nagy elszántsággal küzdött, és Kocskovszky Robi remek kapusteljesítményének is köszönhetően, bejutottunk a 3-as döntőbe. Ott nagyon elrontottuk az első meccset, de a végső győztes elleni utolsó mérkőzésen jól helytálltunk, s csak a kapu előtti határozatlanságunk miatt nem nyertünk.  

A teremben lejátszott döntőn elért 3. helyezéssel bőven kiegyeztünk volna indulás előtt, így a bronzérem mellé kapott oklevéllel és focilabdával, illetve nagyszerű élményekkel, bár kicsit fáradtan tértünk haza e hosszú sportnap végén.    

Iskolánkat méltón képviseltük ezen a rendezvényen, ezért gratulálok a csapatnak!

 

Eredmények:

Csoportmeccsek:

(C) Brassai – Illéssy 0-1

(C) Ibrányi Móricz – Illéssy 0-2

 

Keresztjátékok:

Illéssy – Széchenyi 3-1 (büntetőkkel)

 

Döntő:

MSZC Gépészeti – Illéssy 5-0

Illéssy – Klapka 0-1

Csapatnévsor: állnak: Balogh I., Penti R., Balogh J., S.Nagy K., Németh E., Penti A., Oros P., elöl: Peredi A., Kocskovszky R., Rapi I., Szujó J.