Balatoni nyár - Zánkán, az Erzsébet-táborban

2017. június 28., 14:01

Jól kezdődött a nyári szünet 31 illéssys tanulónak, akik június 18-tól 23-ig Zánkán üdültek az Erzsébet-tábor pályázat keretében. Külön élményt jelentett a szinte városként működő tábor rendszere is, ahol egyszerre 1680 diák pihenheti ki a tanév fáradalmait.

A teljes ellátás mellett különböző sportolási lehetőségek és kulturális programok várták a Nagykunságból érkező diákokat és kísérő nevelőiket. A program kitalálói balatoni sétahajózást, evezést sárkányhajóval, éjszakai kalandtúrát, valamint esténként zenés programokat, koncerteket, táncházat, nosztalgia-diszkót szerveztek a diákok részére.

Az időjárás is a kegyeibe fogadta a táborozókat, hiszen igazi strandidő volt, így a legkellemesebb program a napozás és a fürdőzés lett. Nagyon jól érezték magukat a fiatalok, akik közül néhányan most látták először a „magyar tengert”.

A napfény, a Balaton, a remek programok és a jó társaság sokakban megfogalmazta a visszatérés gondolatát. Jövőre, veletek, ugyanitt???

Köszönjük a pályázatíró (Duli Annamária, Szidey Szilvia) és a kísérő tanárok (Borók Imre, Keserű Sándor, Márta István) munkáját.

Balatoni nyár - Zánkán, az Erzsébet-táborban