Ideiglenes felvételi jegyzék

2018. március 12., 15:41

Kedves Nyolcadikos Diákok! Tisztelt Szülők!

Elkészült az Illéssy Sándor Baptista Gimnázium, Szakgimnázium és Szakközépiskola Ideiglenes felvételi jegyzéke. A sorrend a nyolcadikosok – a felvételi tájékoztatónkban meghatározott – tanulmányi eredményei alapján alakult ki, illetve cukrász, pincér és szakács szakképesítésre jelentkezők esetén a kötelező pályaalkalmassági vizsgálat pontszámai is hozzáadódtak az általános iskolai eredményekhez.

Akik a 8. évfolyam első félévében elégtelen osztályzatot kaptak bármilyen tantárgyból, az ideiglenes felvételi jegyzékben kizárólag a feltételesen megjegyzést látják tanulói azonosítójuk (vagy megadott jelszavuk) mellett, hiszen a június 21-én történő középiskolai beiratkozás egyik alapfeltétele a nyolcadik évfolyam sikeres elvégzése. Az E betűjel az adott képzésre történő elutasítást jelenti a hozott tanulmányi átlag alapján.

A 8. osztályos diákoknak és szüleiknek (gondviselőjüknek) március 21-22-én joguk van változtatni az iskolák, s az azon belül megjelölt ágazatok, szakmák sorrendjén az osztályfőnököknél, illetve új ágazat vagy szakma felvételére is adott a lehetőség, így az Ideiglenes felvételi jegyzék csupán előzetes tájékoztatásul szolgál. A végleges sorrendet, azaz a felvételt nyert tanulók listáját április 20-án küldi meg a győri Felvételi Központ, és annak eredményéről április 27-ig értesítjük a tanulókat és az általános iskolákat.

Figyelembe kell venni azt is, hogy valamennyi képzésünk esetében az indításnak feltétele a 12 fős létszám megléte.

Kérdéseikre továbbra is szívesen válaszolunk az 59/321-329 telefonszámon, hétköznap 8.00-16.00 óra között, vagy személyesen az iskolában.

Toldi Attila igazgató

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK