IGAZGATÓI KÖZLEMÉNY (2021. március 5.)

2021. március 05., 13:30

Kedves illéssys diákok, szülők, kollégák és munkatársak!

 

A kormány 2020. november 11-étől rendelte el a középfokú iskolákban a tantermen kívüli digitális oktatást, majd ezt többször meghosszabbította. A köznevelési intézmények működését érintő egyes veszélyhelyzeti intézkedésekről szóló 17/2021. (III. 5.) EMMI határozat alapjána digitális oktatás munkarendjét 2021. március 31-ig fenntartják. (Április 1-6. között tavaszi szünet.)

 

A koronavírus-világjárvány harmadik hulláma miatt folytatódik iskolánkban is a valós idejű, órarend szerinti digitális oktatás.

A miniszteri határozat 8. pontja: „A 2021. május-júniusi érettségi vizsgákra, valamint a szakmai vizsgákra történő felkészülés céljából – az intézményvezető döntése alapján – egyéni és kiscsoportos konzultációk, gyakorlati foglalkozások megszervezése az egészségvédelmi intézkedések szigorú betartása mellett a tantermen kívüli, digitális munkarend ideje alatt is lehetséges.”

Ezen pont alapján és a végzős diákokkal történt megbeszéléseim eredményeként folytatjuk az eddig megszokott rendben a kiscsoportos konzultációkat az érettségi vizsga és a szakmai vizsga elméleti tantárgyaiból.

A nem végzős évfolyamok kizárólag digitális munkarendben készülnek (elméleti és gyakorlati iskolai óráikon).

 

A kiknek, mikor, mit és hol kérdésekre a „Digitális munkarend, jelenléti gyakorlati és elméleti képzés az Illéssy-iskolában 2021. március 8-tól című – nagyon rövid – dokumentum táblázatai válaszolnak.

Amelyik diákunknál eszköz- vagy internethiány van, előzetes szülői jelzésre lehetőséget biztosítunk az iskola könyvtárában történő tanulásra hétköznapokon 7.15 és 14.15 óra között, ahol internetes számítógépek várják a tanulókat.

 

Tájékoztatok mindenkit, hogy az iskolavezetés munkanapokon 7.15–14.15 óra között elérhető.

E-mail: illessy@illessy.edu.hu

Tel.: +36-59/321-329

 

Kérem, folyamatosan figyeljék honlapunkat és Facebook oldalunkat!

 

Jó egészséget és Isten áldását kérem mindenkire!

 

Toldi Attila igazgató