Kapni vagy adni?

2017. december 13., 19:44

A Baptista Szeretetszolgálat egész évben segítségére van iskolánknak. Hol élelmiszerrel, hol ruházattal, többször anyagi segítséggel, de van, hogy kirándulással, koncertekkel. Ilyenkor jó látni a mosolygós diákokat, a vidám tanárokat. Mit jelent kapni? Egy szóval: ÖRÖM!

Sok év óta – karácsony előtt néhány héttel – a Baptista Szeretetszolgálat felhívást tesz közzé, mely az országos médián keresztül mindenhova helyre eljut. Ez a karácsonyi Cipősdoboz ajándék akció.

Intézményünk, az Illéssy Sándor Baptista Középiskola, évről évre bekapcsolódik a dobozok gyűjtésébe. Idén 40 óvodás gyermek arcára tudunk mosolyt és vidámságot csalni! A cipősdobozokba 20 leánykának és 20 fiúcskának készítettünk ajándékot. Tanárok és diákok közösen csomagolták a dobozokat, vásároltak bele ceruzát, festékkészletet, kisautót, Barbie babát, egyéb játékot, különböző tisztálkodási felszerelést, de nem maradhatott el az édesség sem. Ebben a néhány napban a lelkesedés mellett jó volt látni a mosolyt és vidámságot! Mit jelent adni? Egy szóval: ÖRÖM!

Hajdu-Ráfis Tamás

diákönkormányzatot segítő tanár