Ballagás

2017. május 07., 11:16

Az utolsó csengetés volt iskolánk végzős diákjai számára 2017. május 5-én. Ebben az évben rendhagyó ballagása volt iskolánknak abból a szempontból, hogy 5 nappalis osztály mellett 1 esti tagozat is csatlakozott az éneklő ifjúsághoz. A zászlóátadás után Toldi Attila igazgató úr búcsúbeszédében felidézte az elmúlt tanév közösen megélt eseményeit, s Isten áldását kérte a vizsgázók számára, majd  Garai Sándor  (10. A) szavalatát hallgattuk meg. A végzős diákok nevében Kovács Ibolya (12. A) búcsúzott, Csípő Sára (11. A) pedig az itt maradó diákok képviseletében köszöntötte a ballagókat.

Az idei Pro Schola-díjakat Kovács Ibolya (12. A) szakgimnáziumi és Külüs Anna (11. D) szakácstanuló vehette át, mindketten a versenyeken való eredményes helytállásáért, kiemelkedő tanulmányi eredményükért és szorgalmukért Toldi Attila igazgató úrtól.

Ebben az évben került is átadásra a diákönkormányzat által alapított diákönkormányzati „különdíj”, melyeket Gergely Zita (12. A) és Kelemen András (Ksz/12.) tanulók vehették át az iskoláért, a tanulóközösségben végzett munkájukért.

Az ünnepség végén a tanulmányi eredményekben, versenyeken és sportban kiemelkedő tanulók jutalomkönyvekben részesültek.

Eredményes vizsgaidőszakot kívánunk végzős tanulóink számára!

Tóth László