Ballagás

2018. május 14., 07:54

2018. május 4-én 15 órakor, végzős diákjai számára utoljára szólalt meg a csengő. A zászlóátadás után Garai Sándor 11. A osztályos tanuló szavalatát követően Toldi Attila igazgató úr búcsúbeszédében felelevenítette a közösen töltött tartalmas éveket, majd – zárszóként – Isten áldását kérte a vizsgázók számára. A végzős diákok nevében Csípő Sára 12. A osztályos tanuló búcsúzott, majd Kiss Réka 11. A osztályos tanuló, az itt maradó diákok nevében köszöntötte és búcsúzott a ballagó diákjainktól.

Az idei Pro Schola-díjat Gergely Zita 13. A osztályos és Csípő Sára 12. A osztályos tanulók vehették át Hajdu-Ráfis Tamás tanár úrtól és Toldi Attila igazgató úrtól. Mindkét tanuló aktív közösségi munkájáért, a sok-sok versenyen elért eredményért, jeles tanulmányi eredményükért és példamutató magatartásukért részesült az elismerésben.

Ebben az évben ismét átadásra került a diákönkormányzat által alapított diákönkormányzati különdíj, melyet Kovács Ibolya 13. A osztályos tanuló vehette át az iskoláért és a tanulóközösségben végzett munkájáért. Az ünnepség végén jutalomkönyveket vehettek át tanulmányi eredményekben, versenyeken és sportban kiemelkedő tanulók. Az SZKTV versenyen eredményesen szereplő tanulók az Illéssy-alapítvány pénzjutalmában részesültek.

Képek az iskola facebook oldalán.

Duli Annamária munkaközösség-vezető