Fecskeavató az Illéssyben

2018. október 12., 09:14

Szerencsénk volt az időjárással, így minden programot a szabadban tudtunk megrendezni. A kilencedikes diákok először megszeppenve fogtak hozzá a rájuk mért feladatoknak, de a hét közepére már teljesen felszabadultan dolgoztak. Ötletes versek és csatakiáltások születtek, a talicska- és a cipőfűzős verseny nagy kacagást váltott ki. Ilyen sok lájkot – több ezret – a korábbi években még nem gyűjtöttek be osztályok. A tanárainknak is jutott feladat, mivel szelfit kellett velük gyűjteni. A legnagyobb sikert az osztálytáncok aratták. Néhány nap alatt teljes koreográfiák születtek a véletlenszerűen kiadott zeneszámokra. Utolsó napra egy kis futást és egy kis kerékpározást is be lehetett vállalni, bár ez már egy másik program része is volt.

Elmondhatjuk, hogy vidám, sikeres héten vagyunk túl. S ha már feladat és verseny volt, akkor eredmények is születtek. Mind a 4 osztály dobogóra került! Nyereményük egy kis csörgő forint az osztálykasszába.

 

I. helyezettek: 9. A és 9. D osztályok

II. helyezett: 9. B osztály

II. helyezett: 9. C osztály

 

Dicséret illeti a fecskéket a fegyelmezett és lelkes munkájukért! Köszönet illeti a fecskék osztályfőnökeit az odaadó munkájukért!

Garai Sándor DÖK elnök

Fecskeavató az Illéssyben