Farsang az Illéssyben!

2018. február 28., 12:48

Diákönkormányzatunk lelkes tagjai ismét gondoltak egy merészet. A gondolatot tett követte, és a diákok szervezkedni kezdtek. Régi vágyuk volt, hogy farsangi hangulatba öltöztessék az iskolát, s ehhez a Sulirádiót hívták segítségül. Egy héten keresztül toborozták a bátor diákokat, hogy február 23-án megvalósulhasson a nagy átalakulás!

Péntek délután először elcsendesedett, majd ismét a diákok hangjától lett hangos az iskola aulája. A közönség (szurkolótábor) izgatottan várta a pillanatot, mikor lépnek elő a csapatok az öltözőből, és nagy tapssal fogadtak minden jelmezbe öltözött diákot. A bemutatkozás után indult a csapatverseny, melyben volt kosárra dobás, aktivity, darts, illetve megismerkedhettek egy nyelvtörő feladattal, melynek neve eszperente. Gyorsan elrepült az idő!

Díjak? A 11. A osztály fergeteges műsorral nyert egy csokoládé tortát! A csapatverseny díjai: bowling, mozijegyek és strandbelépők. Ezen a délutánon egy bátor versenyző sem maradt díj nélkül.

Köszönet a zsűrinek: Keserű Sándor és Bögös Jenő tanár uraknak, továbbá köszönet: Bottlik Imréné Magdika tanárnőnek és a 9. B cukrász tanulóknak a finom szendvicsekért és süteményekért! Végül köszönet a 9. D, a 9. A, a 10. A, a 11. A és a 12. A osztályok csapatainak a lelkes hozzáállásukért. Nélkülük nem valósulhatott volna meg ez a kellemes, péntek délután!

A nem nagy, de annál vidámabb társaság egyöntetű véleménye, hogy feledhetetlen volt és jövőre újra lesz FARSANG!

Hajdu-Ráfis Tamás, DÖK segítő tanár

Farsang az Illéssyben!