Szalagavató

2017. december 13., 20:22

A nagysikerű Illéssy Gasztro Kupa után sem állt meg az élet iskolánkban. A végzős tanulóink különös izgalommal várták a 2017. december 8-a péntek délutánt. A ballagás előtti legfontosabb eseményre gyűltek össze iskolánk végzős diákjai, szeretteik kíséretében. Elérkezett az a pillanat, amikor a szakmai és érettségi vizsga előtti célegyenesbe fordultak. Az osztályfőnökök feltűzték a szárnyaik alá vett diákjaiknak iskolánk szalagját.

A város és a fenntartó vezetőségének ünnepélyes köszöntése után – akik jelenlétükkel megtisztelték rendezvényünket – Toldi Attila igazgató úr köszöntötte a végzős diákokat. A diákok nevében búcsúzott Csípő Sára 12. A osztályos tanuló. Ezt követően a jelenlévők meghallgathatták Bernáth Ibolya 9. A osztályos tanuló énekét – Pintér Béla: Hazamegy a vándor címmel, zongorán kísérte Bögös Levente.

Az ünnepélyes szalagtűzés után a végzősök bécsi keringőjében gyönyörködhetett a közönség, majd a 12. A osztályos tanulók fergeteges tánc egyvelegét hatalmas tapssal jutalmazta a közönség.  

 

Duli Annamária

osztályfőnöki munkaközösség-vezető