Szakmunkásavató: elismerések és állásajánlatok

2019. június 05., 11:00

Ünnepélyes keretek között vehették át végzős szakmunkástanulóink bizonyítványaikat május 31-én a Vigadó nagytermében megrendezett szakmunkásavató rendezvényünkön.

Toldi Attila igazgató úr nyitóbeszédét követően Demeter Jánosné kuratóriumi elnök és Toldi Attila igazgató Illéssy Sándor-díj átnyújtásával ismerte el Sasné Oláh Szilvia iskolatitkárnak és Szidey Szilvia tanárnőnek az iskola fejlődéséért és fejlesztéséért végzett munkáját.

Dr. Szél András aljegyző úr mondott köszöntőt, majd dr. Sziráki András, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke a megye, az ország gazdasága számára jelképesen átvette az ifjú szakembereket. Dr. Szabó Csaba, a Baptista Szeretetszolgálat oktatási főigazgatója a szeretet hangján kívánt sok boldogságot az ifjú szakmunkásoknak. Végzős diákjaink nevében Csípő Sára kereskedőtanulónk búcsúzott az iskolától, diáktársaitól és a tanáraitól.

Ünnepségünkön 73 ifjú szakmunkás vette át szakmunkás-bizonyítványát, illetve a többek által igényelt Europass-bizonyítványt. Öt gazdálkodó szervezet jutalmakkal és állásajánlattal ismerte el a náluk töltött szakmunkásévek alatti teljesítményt.

A kisújszállási Illéssy Sándor Baptista Középiskola szakmunkásavatója egyben a fizikai dolgozók ünnepe is, a tisztességes, az újításokon töprengő, a gondolkodó, s ezzel egyben a fejlődést, az emberi civilizációt előre vivő szakemberek dicsérete.

Toldi Attila igazgatóAz eseményről készült többi fotó megtekinthető facebook oldalunkon.

Szakmunkásavató: elismerések és állásajánlatok