Ismét az Akváriumban

2019. március 26., 13:55

2017 januárjában vehettünk részt először a Sunday School-on. Azóta töretlen érdeklődés van az Akvárium Klubban megrendezett istentiszteletek iránt a diákok részéről. Március 10-én több, mint negyvenen látogattunk el a soron következő alkalomra.

Az istentiszteletet Gál Dávid, a Baptista Szeretetszolgálat nemzetközi igazgatója nyitotta meg, majd a Szabó Balázs vezette zenekar folytatta Jézus Krisztust dicsőítő dalokkal. Majoros Zsolt az Isten szavába vetett hit erejéről tett tanúságot saját megtapasztalása alapján, melyet a gyermekvárás hosszas folyamatában élt meg feleségével együtt. Dr. Szilágyi Béla Zákeus történetén keresztül hirdette Jézus Krisztus szeretetét. Tanításának magja két mondatban így foglalható össze: a szeretet hozza létre a változást, nem a változás váltja ki a szeretetet. Az üdvösség (kegyelem) változtatja meg a cselekedeteinket, nem a cselekedetünk váltja ki az üdvösséget (kegyelmet).

Az illéssys diákok jól érezték magukat és várják a következő lehetőséget, hogy ismét részt vehessenek ezen a rendezvénysorozaton.

Bögös Jenő, hitéleti igazgatóhelyettes