Elismerések, díjak

2017. november 17., 12:51

Szenczy Sándor elnök úr, a Baptista Szeretetszolgálat képviseletében 2017. november 16-án Márta István tanár urat Ócsai Nagy Pál Posztumusz Díjban részesítette a gyermekek harmonikus személyiségformálásában végzett kiemelkedő munkájáért. A legmagasabb baptista oktatási elismerést azon személyeknek adományozzák, akik tevékenységükkel, személyes példamutatásukkal kifejezték elhivatottságukat életpályájukon. Márta tanár úr méltó volt a díjra.

A díjat özvegye, Márta Istvánné és fia, Márta Renátó vette át a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Bartók Béla Zeneművészeti Szakgimnáziumában. A díjátadásra elkísérte őket Toldi Attila igazgató is.

Kisújszállásiként jó volt részt venni ezen a díjátadó ünnepségen, mert együtt örülhettünk annak, hogy a Baptista Alapfokú Művészeti Iskola tanári közössége Az év nevelőtestülete díjban, Ponyokainé Rab Judit óvodavezetőnk pedig Köszönet éremben részesült.

E három nagyszerű elismerés is jelzi a kisújszállási köznevelési intézmények szakmai elhivatottságát a gyermekek, tanulók irányába.

Toldi Attila igazgató

Elismerések, díjak