Ballagás az Illéssyben

2019. május 13., 14:51

„Tudd meg ki vagy, s fogadd el a világot!”

2019. május 3-án 11 órakor az utolsó becsengetés volt iskolánk végzős diákjai számára. A zászlóátadás után Bognár Andrea  (9. D) szavalatát hallgattuk meg. Bögös Jenő hitéleti igazgatóhelyettes Isten áldását kérte a vizsgázók számára, majd Toldi Attila igazgató úr búcsúzott a 109 ballagó diáktól, bár többüktől csupán ideiglenesen, ugyanis vagy érettségi utáni, technikusi szintű szakmatanulásra vagy szakmatanulás utáni érettségire történő felkészülésre a tanulók harmada itt marad.

A végzős diákok nevében Garai Sándor (12. A) mondott köszönetet a tanároknak, s idézte fel az itt töltött tanévek pillanatait. Kolláth Renáta  (11. A) az itt maradó diákok képviseletében köszönt el a ballagóktól.

Ebben az évben ismét átadásra került a diákönkormányzat által alapított diákönkormányzati különdíj, melyet Garai Sándor (12. A) tanuló vehetett át az iskoláért és a tanulóközösségben végzett munkájáért.

Az ünnepség végén a tanulmányi eredményekben, versenyeken és sportban kiemelkedő tanulók jutalomkönyvekben és részesültek. A Szakma Kiváló Tanulója Versenyen szereplő tanulók eredményeit az Illéssy Alapítvány pénzjutalommal ismerte el.

Duli Annamária munkaközösség-vezető

Képek az iskola facebook oldalán.