35 éves a Borsodi Műhely Kft.

2016. október 18., 15:31

Iskolánk fontos partnere a gépi forgácsoló tanulók gyakorlati képzésében a Borsodi Műhely Kft., mely 1981-ben indult egyszemélyes vállalkozásként, mely mára már több mint 200 főt foglalkoztató középvállalattá fejlődött. A Borsodi László úr által alapított, családi irányítású cég az iskolavezetéssel is folyamatos, partneri kapcsolatot ápol, így meghívást kaptunk október 7-én, a cég fennállásának 35 éves évfordulóját megünneplő rendezvényre, Ravazdra. (Borsodi László cégalapító 2013-ban megkapta az Illéssy Sándor-díjat is.)

Győr város alpolgármestere, a Széchenyi István Egyetem rektorhelyettesének és egyéb – a vállalat szempontjából fontos partner – köszöntője után örömmel hallgattuk iskolánk 2016 májusában végzett tanulójának, Lévai Richárdnak a köszöntőjét is, aki a cég új dolgozói nevében köszöntötte a vállalatvezetést. Jó volt tapasztalni, hogy frissen végzett szakemberünk, több évfolyamtársával együtt könnyen beilleszkedett a sikeres cég munkatársai közé, s hogy jól érzik magukat Győrben.

Az ünnepi köszöntőket követően akrobaták műsora és rézfúvósok dallamai szórakoztatták a születésnapi rendezvény résztvevőit.

Kívánunk még sok sikeres 35 évet a Borsodi Műhely Kft.-nek!

Toldi Attila igazgató

35 éves a Borsodi Műhely Kft.