20 éves osztálytalálkozó

2019. szeptember 24., 11:36

A szakmai vizsgák letétele után, 1997 szeptemberében kezdték meg tanulmányaikat a kétéves, érettségire felkészítő évfolyamon azok a fiatalok, akik 20 éves osztálytalálkozóra gyűltek össze 2019. szeptember 21-én. A 18 érettségizőből 14-en tudtak megjelenni, de Angliából vagy Ausztráliából ritkábban térnek haza „kivándorlottjaink”.

Iskolabejárással kezdtük a találkozót, s egykori diákjaink elégedetten konstatálták, hogy sokat fejlődött az Illéssy-iskola tárgyi környezete. Én pedig örömmel állapítottam meg, hogy mindegyikük családot alapított, szorgos, a munkát értéknek tekintő emberekké váltak. A jó hangulatú élménybeszámolók után a fehér asztal melletti beszélgetéssel zártuk a napot.

 

A képen (balról jobbra): Bognár Balázs, Kiss Réka, Herczeg Anita, Kádár Gusztáv, Bartus Georgina, Toldi Attila (osztályfőnök), Balogh Csaba, Sas Brigitta, Ponicsán Edit, Mándoki Ferenc, Molnár Sándor, Borsi Mária, Dániel Sándor, Kormány Ágnes, Nagy László.

A 13. G osztály 5 éves osztálytalálkozóját a 20 éves követte, de szeretném, ha a legközelebbire a „szokásos” 5 év múlva kerülne sor. Várlak benneteket!

Toldi Attila volt osztályfőnök