A XII. Pelikán Kupán jártunk

2017. április 05., 09:45

Iskolánk életében 2017. április 1-je nem a viccelődés jegyében zajlott. Ez a nap egy újabb gasztronómiai verseny idejét jelentette. Iskolánk szívügyének tekinti, hogy a megyehatáron belül található megmérettetéseken képviseltesse magát. Ezúttal Szolnokig kellett utazni, a XII. Pelikán Kupára.

A versenyre 2 pincér asztallal érkeztünk: Kovács Ibolya (12. A) eredménye ezüstérem, felkészítő tanára Horváth Ferenc; Földvári Fanni és Halász Dávid (10. D és 11. D osztály) bronzéremmel térhettek haza, felkészítőjük Hajdu-Ráfis Tamás tanár úr volt.

Szakácstanulóink, Külüs Anna és Szatmári Péter (11. D osztály) szintén bronz minősítést kaptak, felkészítő tanáruk Horváth Ferenc volt.

Cukrásztanulóink, Tóth Dóra és Fazekas Fanni, valamint Tóth Gabriella és Nagy Imre (Ksz/12.) tanulói pályafutásuk utolsó versenyét a szigorú zsűri diplomával jutalmazta, viszont megkapták a JNSZ Megyei Kereskedelmi és Iparkamara különdíját is. A tanulók felkészülését Tóth László tanár úr segítette, akinek a 2016. évi kulináris olimpiára készített versenymunkáját is megtekinthette a közönség.  

Gratulálok a szép eredményekhez minden tanulónak és felkészítő kollégámnak!

Toldi Attila igazgató

A XII. Pelikán Kupán jártunk