Szalagavató 2017

2017. január 20., 14:03

2017. január 14-én egy évente visszatérő, de mindig egyedi és megismételhetetlen ünnepélyre gyűltek össze iskolánk végzős diákjai és szeretteik a Nagykunság legszebb termében, a Vigadóban. Elérkezett az a pillanat, amikor a szakmai- és érettségi vizsga előtti célegyenesbe fordultak. Ennek bizonyságául az osztályfőnökök feltűzték a 2-4 éve szárnyaik alá vett diákjaiknak iskolánk jelvényét és kék szalagját.

Az ünnepségen Duli Annamária tanárnő köszöntötte a város és a fenntartó vezetőségét, akik jelenlétükkel megtisztelték rendezvényünket. Toldi Attila igazgató úr ünnepi, de a végzősök itt eltöltött éveit humorosan is összefoglaló beszéddel köszöntötte a végzős diákokat. A diákok nevében Borhi Vivien 12. A osztályos tanuló búcsúzott megható szavakkal.

A szalagtűzés után a közönség gyönyörködhetett a végzősök bécsi keringőjében, melyet Hidvéginé Kuliga Gyöngyi tanárnő tanított be, majd Balogh Fanni és Bézi Dóra 13. I osztályos tanulók gitárjátékát hallgathattuk meg. A rendezvény zárásaként a 12. A osztály rock and roll mutattak be.

Szalagavatónk külsőségében és tartalmában ismét örök élményt jelenthetett végzőseinknek.

 

Tóth László tanár

Szalagavató 2017